Estratègies 2.0 per a l’Ocupabilitat de les persones joves

Per tal d’abordar les qüestions relacionades amb l’ocupabilitat, fil conductor de la setmana dels drets de les persones joves i, especialment de les seves oportunitats laborals, comptem amb un espai presencial per debatre, reflexionar i compartir opinions entorn com podem anar de la idea al projecte, és a dir, les possibilitats que l’ús de Internet i les xarxes socials ens ofereix per a la concreció d’idees en forma de projectes que ens possibilitin l’autoocupació i l’emprenaduria juvenil.

D’altra banda, tindrem molt present el tema de la identitat digital, és a dir, la nostra presència a la xarxa, i com aprofitar el networking per a la recerca de feina i la construcció d’una vida digital professional que ens faciliti ampliar les nostres possibilitats, ampliant la nostra presència i visualització de la nostra història laboral.

En el debat comptarem amb la presència virtual d’en Pau García-Milà, cofundador, amb 17 anys, d’EyeOS, un sistema operatiu basat en el Cloud Computing que permet pujar i accedir als nostres arxius i aplicacions des de qualsevol dispositiu connectat a Internet. Amb 16 anys, en Pau i el seu amic Marc Cercós van començar a desenvolupar eines per al seu treball diari tot i els obstacles i la falta de suport del sector.

Voleu conèixer la seva experiència? En aquest vídeo us explica directament quins són els orígens del seu projecte d’emprenaduria amb només 17 anys…

El resultat del debat que originarà aquesta experiència el podreu trobar a la Comunitat Virtual de la setmana dels drets de la joventut (http://grou.ps/setmanadretsjoventut/groups/148579)… Voleu aportar les vostres reflexions i opinions?

Noemí Espinosa
Àrea E-Inclusión Fundación Esplai

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s