CANVI DE DATA: NOVA DATA SETMANA PELS DRETS DE LA JOVENTUT 30/11; 1/12 I 2/12

La Coordinació de la Setmana pels Drets de la Joventut 2012, va proposar fer un canvi de data en la realització de la trobada que esperem aplegui a més de 150 persones joves al Prat: la Setmana pels Drets de la Joventut  2012: CREU EN TU, CONSTRUÏM EL CANVI!, a CENTRE ESPLAI com a resposta a la convocatoria d’eleccions al Parlament de Catalunya: el 25 de novembre hi ha eleccions.
En aquest sentit, vam valorar compartir amb el GRUP DE TREBALL DE LA SPDJ 2012 la proposta de canvi de data, per al cap de setmana següent, el divendres 30 de novembre, el dissabte 1 de desembre, i el diumenge 2 de desembre del 2012.

A la proposta de la coordinació ens han arribat una resposta positiva per part de les persones i organitzacions membres, i per tant comuniquem que HI HA UN CANVI DE DATA, i la SETMANA PELS DRETS DE LA JOVENTUT  2012 SERÀ ELS PROPERS DIES 30 DE NOVEMBRE, 1Y 2 DE DESEMBRE, això sí a CENTRE ESPLAI, al Prat, el lloc no varia.

Us enviem molts petons des de la Coordinació, esperant que el canvi de data, ens engresqui més i més a sumar més i més joves a la proposta!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari